Ik help ondernemende mama’s te groeien in hun onderneming en het zelfverzekerd in balans te combineren met hun gezin.

Al jaren combineer ik het werkende leven met mijn vijf-koppig gezin. In deze jaren heb ik zelf heel goed doorstaan wat het is om je passie en ambitie een plek te geven, te midden van alles wat je als mama ook moet doen: o.a. kinderen grootbrengen, opvoeden, liefde en aandacht schenken, huishouden, onderhouden van je relatie met je partner, zelf rust ervaren, enz.

Het is een kunst om deze ballen in de lucht te houden. Maar gaandeweg de jaren heb ik het volgende geleerd: hoe kun je de ballen allemaal één voor één aan de grond brengen én ruimte creëren voor jouw eigen ambitie/onderneming te laten groeien? Zonder je schuldig en uit balans te voelen en zonder het gevoel dat je voor het een of het andere moet kiezen.

"Je moet het zelf doen,
maar je hoeft het niet
alleen te doen"

Mijn coaching past voortreffelijk bij je als...

  • je echt wil werken aan jouw (groei)mindset en persoonlijk leiderschap.
  • je je kwetsbaar durft op te stellen, openstaat voor vernieuwing, leren en feedback.
  • echt bereid bent stappen te nemen die buiten je comfortzone liggen.
  • je er echt klaar voor bent om tijd, energie en geld te investeren in jezelf.
  • je staat te popelen om een grote positieve verandering in je leven teweeg te brengen.
  • je je eigen verantwoordelijkheid durft te nemen.

Ik ben Nadoua

Regelmatig inspireer en coach ik ambitieuze vrouwen die op een bepaald moment in hun leven of in het mompreneurschap enorm in de knel komen. Zich afvragen of er een uitweg is en op welke manier. Ik ben zelf een ambitieuze, ondernemende mama en weet als geen ander hoe verrekte uitdagend het allemaal kan zijn om het op een rijtje te krijgen.

Ik moest ook vaak vallen, maar ik stond altijd op (met hulp). Nu help ik jou te herrijzen, want je hoeft het niet alleen te doen!

Wat anderen over hun traject zeggen

Anissa El Idrissi

5/5

“Twee jaren lang kwam ik maar niet vooruit met mijn doel. En maar nadenken, nadenken, waar moet ik starten?

Via Facebook kwam ik bij lifecoach Nadoua terecht. Wat mij aantrok, waren de warme krachtige woorden. Dat triggerde mij in positieve zin. Dit is net wat ik zocht, die steun om iets voor mezelf te starten. Ik was nieuwsgierig en wilde graag weten hoe ik moet beginnen, waar ik moet beginnen en hoe ik door mijn angst heen moest. De doorzettingsvermogen was er, maar waar moest ik beginnen?

Ik nam de stap, schreef me in bij Nadoua en volgde het coachingstraject. Ze hielp me een beter overzicht te creëren, zodat ik mijn doel kon bereiken. Ze ging samen met mij aan de slag om ook te kijken waar mijn valkuilen lagen en hoe die aan te pakken. Door haar manier van coaching gaf ze mij de kracht om het niet op te geven, maar vooral doorgaan. De structuur, stabiliteit, alles op een rij.

Nadoua is een warme positieve vrouw die graag met jou aan de slag gaat om jouw droom te verwezenlijken. Ze begrijpt dat je als vrouw en moeder zijnde jezelf wil ontwikkelen in deze maatschappij. Zoals ik nu mijn eigen bedrijf heb kunnen opzetten! 

Wil je een betere overzicht en balans in jouw doelen behalen, dan ben je bij Nadoua op het juiste adres.”

5/5

“Voordat ik een traject aanging met Nadoua had ik haar al een paar keer gesproken. Als collega coach praatten we over het coachvak, onze passie en de uitdagingen en welke stappen te nemen. Nadoua is al wat stappen verder in het ondernemen dan ik en ik kon daarom goed met haar sparren. Toen ik vastliep in met name mijn ideale klant en de tijd en energie dat mijn onderneming mij kostte, moest ik echt hulp inschakelen. Als coach weet ik het belang en waarde van iemand inschakelen die met je mee kan kijken als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Dus appte ik Nadoua met een noodkreet…
En omdat ik haar al eerder sprak, was de drempel laag. Ik waardeer Nadoua in haar humor, professionaliteit, recht door zee en gewoon eerlijk. Doordat ze het pad al had belopen die ik destijds liep, wist ze precies waar ik het over had. Ik voelde mij echt gehoord. Door haar accurate vragen en huiswerk, kon ik steeds helderder krijgen hoe ik verder wilde. Ze heeft met mij meegekeken naar mijn methode en zo liep ze met me mee.

Aan het einde had ik focus, duidelijkheid, besefte ik dat ik even een pauze moest inlassen, zodat mijn verstand en hart weer connecten. En nu ga ik weer als een speer!

Bedankt Nadoua, dat je gewoon lekker jezelf bent en ‘dansend’ in je vak staat!”

Rahmouna Aharouil

Bente
Diemer

5/5

“Een aantal maanden heb ik mogen meedoen aan Nadoua’s coachingsprogramma. Zij heeft mij gedurende deze periode persoonlijk begeleid om mijn doelen te bepalen en te behalen! Het coachingstraject heeft fijne mooie mix van face-to-face meetings, maandelijkse trainingen en 1:1 coaching via Skype.

Bijzonder aan het coachingsprogramma vond ik de mix van 3 belangrijke levensgebieden: leiderschap, business en mompreneurschap. Dankzij Nadoua heb ik nu inzicht in mijn doelen en tools aangereikt gekregen hoe ik deze kan behalen. Van “all over the place” en uitstelgedrag naar focus en “gewoon doen”!

Aan de start van het traject lag mijn focus puur op hoe ik me voelde en hoe situaties niet verliepen hoe ik wilde, thuis en op het werk. Het stukje ondernemer zijn zag ik als bijzaak; ik werkte immers 32 uur in loondienst en had daarnaast sporadisch een klus voor mijn bedrijf. Maar… naarmate we verder kwamen werkte Nadoua’s enthousiasme voor het ondernemerschap aanstekelijk. En nu, na het behalen van mijn eerste doelen van rust en balans, heb ik een nieuw doel: minder in loondienst en meer werken via mijn onderneming!
Nog tijdens het traject heb ik daarom ook Nadoua’s ‘Masterclass Ondernemen’ gevolgd, wat me echt heeft geholpen om de basis neer te zetten: mijn ideale klant, dienstenaanbod en marketing!

Ik beveel Nadoua van harte aan en zal haar zeker blijven volgen en inschakelen als coach indien nodig!”