Mompreneur Blueprint

Geef jouw mompreneurschap vorm

Ben jij er klaar voor jouw mompreneurschap echt te gaan leiden? Let's do this!

Het mompreneurschap is geen toevallige samenstelling van mama zijn en een eigen bedrijf runnen. Deze toevallige houding en mindset veroorzaakt vaker stress, gevoel van tekorten in tijd en energie en onzekerheid.

Het gaat over de BEWUSTE keuze die je maakt om het ondernemerschap te combineren met gezin. Sterker nog, om het LEIDEN daarvan.

  • Er zit meer in je dan je nu laat zien.
  • Je voelt dat je je tijd, energie en jouw zaken beter kunt managen dan je nu doet.
  • Je wilt aan de slag met wat er het meeste toe doet voor jou.
  • Het mag allemaal meer geordend voor je.

Alleen.. hoe doe je dat? Waar begin je te ordenen? Hoe bepaal je wat echt belangrijk is voor jou, voor je gezin en voor je bedrijf?

Ik help jou stapsgewijs je eigen Mompreneur Blueprint te creëren. Niet meer wekenlang, of maanden, piekeren over welke koers je op wil varen, maar binnen 1 week heb jij jouw eigen blauwdruk!

Je voelt je zelfverzekerd en succesvol als mompreneur als je:

In de Mompreneur Blueprint Challenge ga ik jou helpen op al deze fronten.

Zodat jij veel meer licht aan het einde van de tunnel ziet. Faith and action is key!

Direct na aanmelding: Welkomstbonus

Als je een fresh start gaat maken, moet je wel weten wat je vertrekpunt is. Dat is door pas op de plaats te nemen. Een reflecteer moment is aanbevolen. Wat waren je succesmomentjes en van welke momenten zindert de negatieve vibe nog door? Hoe heb je je mompreneurschap eerder vormgegeven en wat wil je daar anders in gaan doen? Wanneer je reflecteert, zul je antwoorden vinden waar je zo lang naar op zoek was. Deze bonus is meteen beschikbaar na aanmelden. Zo kun je gelijk aan de slag!

Module 1: Kernwaarden

Het mompreneurschap bouw je op een stevige fundering die obstakels en vervelende beren aan kan. Zo is het belangrijk te bepalen wat jij het allerbelangrijkste vindt en hoe dat zich vorm krijgt. Dat jij, als persoon, daar de grootste rol in speelt, wordt nog meer benadrukt. Maar wie ben jij als persoon? Dat wordt voor jou super helder!

Module 2: Emoties & gemoedstoestand

Als je hebt bepaald wat belangrijk voor je is, is het tijd om te bepakken en bezakken met tools om je gemoedstoestand constructief te houden. Je emoties mogen er zijn. No worries, negeren gaan we niet. Waar komen die emoties vandaan en hoe kun je het nog beter reguleren, het nog beter de baas zijn? Ik hoef je niet te vertellen dat het moederschap an sich al een rollercoaster op zich is 🙂

bonsai, tree, leaves

Module 3: Persoonlijk leiderschap

Dan komt het moment waarop je jezelf weet te sturen, ook door lastige mompreneur perikelen: klanten die maar niet komen, je partner die door je werk heen tettert, je zelfvertrouwen die je regelmatig in de steek laat… Ik heb geleerd dat je je keuzes vrijwel altijd naar je hand kunt zetten. Misschien heb je niet altijd even door wanneer je jouw stuurwiel stevig vast hebt. Ik leer je hoe je met zachte woorden voor jezelf kunt opkomen, zonder schuldgevoel.

Module 4: Persoonlijk efficiëntie

Alles wat je doet in dit leven kost tijd. Op welke manieren kun je naar tijd kijken en het in je voordeel gebruiken? Welke technieken zijn er toe te passen om het je gemakkelijker te maken? Niet onbelangrijk: hoe kun je je bezigheden in tijd waardevol maken? Hoe wordt je persoonlijk efficiënter? Bovenal help ik je alle besproken modules te koppelen aan persoonlijke efficiëntie. 

time, work, clock

Module 5: Mompreneur Blueprint

En dan is het tijd voor het moment waar je naar uitgekeken hebt: Jouw eigen über super persoonlijke Mompreneur Blueprint. In een oogopslag helder waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, wat je gemoedstoestand zal zijn en op welke manieren je je mompreneurschap in goede en vooral harmonieuze banen kan leiden! Met jezelf altijd aan je zijde, no matter what!

You can do this!

“Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no hope at all.”

Bonus 1: Must read boekenlijst

“The world belongs to those who read.” Ik deel met jou mijn Must Read boekenlijst, zodat je je kunt blijven verrijken met inzichten & tools voor jouw mompreneurschap.

Bonus 2: Spar & Support netwerk

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je te omringen met gelijkgestemden. Ik nodig je dan ook uit om vrijblijvend deel te nemen in de Mompreneur Spar & Support WhatsAppgroep. 

Hoe werkt het?

Bij het aanmelden maak je meteen een eigen persoonlijke account aan. Na het afrekenen krijg je een bevestiging en je account-gegevens per mail gestuurd. Met deze gegevens log je vervolgens in de online leeromgeving waar de Mompreneur Blueprint challengecursus voor je klaar staat. Je kunt meteen aan de slag*. Als je een module hebt afgerond, markeer je het als Gedleerd, zodat je toegang krijgt tot de volgende module.

Zo doorloop je de challenge van module tot module met bijbehorende videopresentatie en oefeningen. Makkelijker en overzichtelijker kan ik het niet maken!

*Je hebt na aankoop tot november 2023 toegang tot de cursus.

Ik daag jou uit...

… om jouw Mompreneur Blueprint te creëren waarop jij komend jaar jouw mompreneurschap enorm veel betekenis kunt geven.

Ga je deze challenge aan samen met andere mompreneurs?

Zij die ook voelen:
Ik ben helemaal klaar met…
… rennen als een kip zonder kop
… me altijd overweldigd en/of opgejaagd voelen
… en aan het einde van de dag me afvragen of het wel productief/efficiënt/waardevol is geweest.

Investering €29,- ipv €79,- #Hijrahsale

Het bedrag is excl. btw. Bij het afrekenen verschijnt het totaalbedrag.