Samenwerking

"Een oplossing die de maatschappelijke waarde mooi accentueert."

In de samenleving van nu treden eenmaal sociaal-maatschappelijke uitdagingen en trends op die vragen om een innovatieve, laagdrempelige en creatieve aanpak. Een oplossing die de maatschappelijke waarde mooi accentueert. Waar betrokken mensen direct baat hebben. Dit door de eigen kracht van de mensen in te laten zetten waar mogelijk. Mogelijkheden bieden én het voelen van eigenaarschap staan bij mij hoog in het vaandel.

"Iedereen doet en mag meedoen in onze samenleving, daar sta ik voor. "

Zelfbeschikking en empowerment zijn voor mij toverwoorden die daadwerkelijk uitkomen. Op microniveau zet ik me in het zelfbewustzijn van mensen te versterken. Door zowel hoop te creëren als de daadkracht te vergroten. Met als doel onze samenleving harmonieuzer en krachtiger te maken.

Door mijn jarenlange groei in het welzijnswerk en sociaal makelaarschap in de gemeente Utrecht heb ik ervaren hoe voor een maatschappelijk uitdaging met een beetje creativiteit een oplossing gevonden kan worden. Alleen dienen deze vanuit een ander (verrassend) invalshoek te worden benaderd en aangepakt. Iets meer out of the box denken, flexibiliteit en de durf een aanvaard grens over te gaan.

Om die reden zet ik mijn professionaliteit in het sociale domein in, vanuit een sociaal ondernemend perspectief. Mijn passie en expertise ligt in het adviseren, organiseren, managen en begeleiden van projecten die een uitkomst bieden aan sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Als adviseur, coach, project(bege)leider maak ik me sterk door van directe betekenis te kunnen zijn. Direct, daadkrachtig, maar liefdevol. Nieuwsgierig?

Reviews van opdrachtgevers

“Nadoua heb ik leren kennen als een betrokken, kundige en ondernemende professional die van vele markten thuis is. Zij is daarbij nieuwsgierig, heeft een lerende instelling en durft verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor is zij in staat gebleken om zich snel en goed in te werken in nieuwe vraagstukken. Op een resultaatgerichte wijze weet zij projecten te leiden en te coördineren, waarbij ook de financiële kant bij haar in goede handen is. Nadoua weet haar eigen enthousiasme goed over te brengen op anderen wat bijdraagt aan de gewenste samenwerking met zowel de doelgroepen waarmee zij werkt, als met organisaties in het sociale domein. Haar creatieve geest kan zij hierbij goed gebruiken.
Ook in het begeleiden, coachen en trainen van mensen kan zij haar passie voor de ontwikkeling van mensen goed vormgeven. Hierbij gaat zij procesmatig en methodisch te werk.”

Nardie Eijsberg

Voormalig bestuurder stichting Welzaam

5/5

“Ik heb Nadoua leren kennen als een zeer betrokken, deskundige, betrouwbare en sociale collega die zich met hart en ziel inzet.

Ze heeft verantwoordelijkheidsgevoel, een open persoonlijkheid en directe benadering, waardoor het erg prettig is om met haar samen te werken. Ik vind haar weloverwogen, alerte en objectieve inbreng erg sterk: ze is op een opbouwende en collegiale manier kritisch en brengt zo het team en de organisatie verder.

Ze werkt als een verbinder en heeft uitstekende coachende kwaliteiten. Mooi aan Nadoua vind ik haar pure en zuivere karakter, dat is van grote waarde.

Kortom: we zijn erg blij met Nadoua als professional in onze organisatie.”

Loes Heebing

Directeur Big Brothers Big Sisters Utrecht

5/5

Samenwerkingen met...