CEO VAN MIJN GEZIN

Wees een leider in jouw gezin!

Are you ready? Om de CEO van jouw gezin te worden?

Je onderneming is jouw organisatie, jij staat als (vaak) als enige aan de kop, als baas of als leider? Het is reilen en zeilen om jouw onderneming draaiend te houden: waarin je cashflow gezond loopt, je aan de lopende band klanten aantrekt, waarin je passie tot uiting komt, o.a. jouw roeping of purpose vervuld raakt, je innovatief bent/blijft en ga zo maar door.

En als je een dienst levert: je beschikt over mensenkennis en je weet te gedragen als een leider, a people’s person, die mensen kán helpen zonder dat het op enige wijze ten koste gaat van jezelf (of gezin) en wat enorm benificial is voor je klanten.

Ten slotte is het runnen van jouw onderneming dan wel iets ván jezelf, maar je dient (direct en/of indirect) iets groters dán jijzelf: een community, de samenleving, de wereld (om je heen). Dat is fantastisch!

Er is een maar...

Een kloppend hart, in de breedste zin van het woord, is nodig om je voor anderen (community) optimaal en eerlijk in te zetten. Dat kloppend hart voor jou als mompreneur is thúis. Home is where the heart is. Een true CEO in jouw bedrijf ben je… als je eerst CEO bent van je gezin.

Jouw gezin is eigenlijk ook een soort organisatie, een tribe, een community. Elke organisatie of community heeft een leider nodig, die stuurt en gidst. Hiervoor zijn leiderschapskills nodig, geen bossy skills. Je gaat voor liefdevol en deugdelijk leiderschap. Maar hoe dat je dat, liefdevol leiderschap geven aan je gezin? De basis is dat een ieder lid including uiteraard jezelf.. zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Zoals je in je onderneming luistert naar de verlangens en wensen van je teamleden, personeel of je klanten, hebben je gezinsleden deze ook. De mate van afstand en nabijheid bepaalt in hoeverre je écht luistert of de zaken voor vanzelfsprekend aanneemt. Maar wanneer het puntje bij paaltje komt en je rigoreuze keuzes moet maken in je mompreneurschap, telt (het belang van) jouw gezin altijd het zwaarst. Dus is de beste tribe, community, die je je als eerste dient te upgraden: jouw gezin. Wees een leider in je gezin, de CEO van je gezin!

Je bent een echte leider van én in je gezin als je:

In de cursus ‘CEO van mijn gezin’ ga ik jou helpen om stapsgewijs de cruciale leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen!

Zodat jij weer meer harmonie en balans ervaart in je mompreneurschap!

Welkomstbonus!

Een van de meest cruciale leiderschapskill is voorbereiding. Voorbereiding is het halve werk, luidt het doorgaans, maar dit is waarheid als een koe! Dus in deze bonus ga ik je voorbereiden op wat je nodig hebt om deze cursus smooth te doorlopen. Om goed in beeld te hebben voor jezelf wat je wilt bereiken met deze cursus, moet je weten waar je start: hoe gaat het momenteel thuis als ondernemende mama? Waar loop je tegenaan? En dan wat wens je anders te zien? Wanneer dit helder wordt, ga je ook echt alles uit deze cursus halen wat er in zit! Daar geloof ik echt in! Deze bonus is meteen beschikbaar. Zo kun je gelijk aan de slag en ben je top voorbereid! 

laptop, mouse, glasses

Module 1: Wie ben ik & persoonlijkheid

Jij bent de spil in het web! Met jou valt of staat jouw thuisfront. Waar kies je voor? In deze module help ik jou concreet en glashelder te maken wie JIJ bent, wat jij in huis hebt en welke type persoonlijkheid jij bent. Die helderheid geeft je al een enorme boost in je zelfvertrouwen. De perfecte basis om je leiderschapskills beter te ontwikkelen ten behoeve van je gezin! 

Module 2: Communicatie & verbale intelligentie

Jouw persoonlijkheid ‘spreekt’. Maar omdat niet iedereen juist ‘luistert en leest’, kunnen misverstanden ontstaan die helemaal niet zo bedoeld waren. In je gezin is communicatie cruciaal om vanzelfsprekendheid te omzeilen. Het is tevens de lijm in iedere relatie. Daarom help ik jou in deze module inzichtelijk te krijgen hóe jij communiceert en deel ik essentiële communicatieskills om een kickstart te maken als CEO in je gezin!

Module 3: Behoeften & kernwaarden

We hebben allemaal iets nodig, dus ook jij en je gezinsleden. Hoe je handelt, je gedraagt en communiceert komt voort uit wat jij nodig hebt. Maar ook waar je naar verlangt en waar je voor staat. Een leider heeft het ook nodig om duidelijk voor ogen te hebben welke behoeften er zijn in het gezin en in hoeverre deze vervuld kunnen worden. Jouw taak als CEO van je gezin is daar een gulden middenweg in te vinden en dat te baseren op jouw kernwaarden. In deze module wordt voor jou dan ook inzichtelijk wat voor jou het allerbelangrijkste is en hoe je dat vorm geeft.

Module 4: Tijd (waarde & beleving)

Tijd laat ons op een bijzondere manier zien wat er echt toe doet. Alles wat je doet in dit leven kost tijd, maar kan je ook tijd besparen. Hoe? Door je te leren inzien hoe je tijd kan koppelen aan waarde en door welke bril je naar tijd kan kijken. Ook geef ik je een aantal technieken mee die je meteen kunt implementeren en help ik je bewust te worden van enkele denkfouten. Wanneer je tijd aan je zijde houdt, kun je het beste opereren als leider in je gezin. No more frustraties en vooral geen race tegen de klok taferelen!

time, work, clock

Module 5: Strategisch denken & breinbeïnvloeding

Hoe mooi zou het zijn als je je gezin zou kunnen laten bewegen vanuit hun eigen intrinsieke motivatie? Dat door hetgeen je doet en communiceert, je op een positieve manier inspirerend werkt voor jezelf als ook voor je gezinsleden. In deze module laat ik je stapsgewijs zien hoe je strategisch denken kunt inzetten en op welke wijze je je eigen brein en die van je gezin kan beïnvloeden om gemeenschappelijke rust en harmonie thuis te ervaren!

Module 6: Leiderschapskills

Leiderschap is géén persoonlijkheid, maar een grote tank vol bijzondere, verfijnde vaardigheden. Vaardigheden die je niet zo gauw kunt vastpakken, maar jouw leven als mompreneur wel gigantisch kunnen upgraden. Ik bespreek in deze module een top 10  musthave soft skills op een praktische manier, zodat jij die meteen kan inzetten en thuis in je gezin ermee kan oefenen!

Module 7: Blauwdruk tot jouw gezinsbeleid

Och jee, ‘beleid’?! Nu lijkt het alsof je de baas bent in je gezin. Nee, je bent een leider. Het verschil is dat een leider niet dicteert of vertelt wat er gedaan moet worden. Maar dat je in samenspraak tot een afspraak of besluit komt. In deze module ga je dan ook alle verworven skills, inzichten en tools van de afgelopen modules implementeren om te komen tot jouw gezinsbeleid. Het gezinsbeleid is een soort plan waarin je in onderlinge samenhang met je gezin vaststelt waar jullie naar toe streven. Puntsgewijs help ik je deze vorm te geven. Je eindigt deze cursus niet met een certificaat, maar met iets ontzettend waardevols en functioneel om de CEO van je gezin te ‘blijven’.

You can do this!

“A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way!”

Bonus: Spar & Support netwerk

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je te omringen met gelijkgestemden. Ik nodig je dan ook uit om vrijblijvend deel te nemen in de Spar & Support WhatsAppgroep, waar je met andere mompreneurs kan chatten over je leiderschapsreis. We leren met elkaar en van elkaar.

Hoe werkt het?

Ik daag jou uit...

Bij het aanmelden maak je meteen een eigen persoonlijke account aan. Na het afrekenen krijg je een bevestiging en je account-gegevens per mail gestuurd. Met deze gegevens log je vervolgens in de online leeromgeving waar de cursus CEO VAN MIJN GEZIN voor je klaar staat. 

Je logt dan in met jouw eigen account in de online leeromgeving. Zo doorloop je de cursus van module tot module met bijbehorende video, oefeningen en werksheets (downloadbaar en printable). Makkelijker en overzichtelijker kan ik het niet maken!

* Je krijgt na aankoop toegang tot november 2023.

… om de geweldige leider in jou te activeren, ten behoeve van jouw tribe: jouw gezin! De leiderschapsskills die je komende tijd opdoet, ontwikkeld en versterkt zullen ontzettend profijtvol uitpakken voor jou, jouw leven, jouw business én jouw thuisfront!

Ga je deze uitdaging met jezelf aan?

Ben je helemaal klaar met…
… je altijd overweldigd en/of opgejaagd voelen?
… regelmatig het gevoel hebben dat je je stuurwiel niet goed vast hebt?
… de onrust en de zorgen die je hebt voor jouw thuisfront icm jouw business?
… aan het einde van de dag je afvragen of het alles productief/efficiënt/waardevol is geweest?

investering €39,- ipv €99 #hijrahsale